* Ma 2024. június 23., vasárnap, Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
* Címlap* Partnerkereső* Bejelentkezés* Szerzői Jogok* Adatvédelem* Impresszum
"Grimaszolj" a szépségért
Grimaszolj a ráncok ellen...

Szeretnéd, ha tíz év múlva is ránctalan arc nézne rád vissza a tükörből? A bőrsimító csodakencék mellett vesd be az arctornát, és biztos lehetsz a hosszú távú sikerben.Jó pár évet letagadhat az 53 éves Bojtor Márta, aki egy élettanprofesszorral együttműködve dolgozta ki 200 gyakorlatból álló módszerét, mellyel fél év alatt akár tíz évvel fiatalabbra is formázható az arc. „Hiába bársonyos valakinek a bőre, ha az alatta lévő izmok nem feszesek- figyelmeztet Márta. –

Módszerem különlegességét az arc karakterére szabott, valamint a lazító gyakorlatok, és az ellentartások adják. A foglalkozáson minden izmot átmozgatunk, de az olyan problémás pontokra, mint az áll, a homlok vagy a szemkörnyék különös figyelmet fordítunk. Ellentartásokkal dolgozunk, azaz a kezünkkel rögzítjük az izmot laza állapotában. Erre azért van szükség, hogy ne gyűrjünk ráncokat az arc többi részére.

A gyakorlatoknak megvan a lazító párjuk is, ezekkel tudjuk megakadályozni, hogy az izmok görcsösek maradjanak."

EGY KIS ÍZELÍTŐ

A gyakorlatok elsajátításához szakértő segítségére van szükség, mert az erőteljes torna, ha nem megfelelően végzik, rossz irányba formálhatja az arcot. Egy arctorna kurzus 3 hónapos alapozásból és két hónap gyakorlásból áll, de sokan később is úgy járnak a foglalkozásokra, mintha edzésre mennének. Az alábbi gyakorlatok az arc kritikus területeit mozgatják át. Ha elvégzed őket, a változás inkább érezhető, mint látható lesz, mert ezek a feladatok nem építik, hanem frissítik az izomzatot. Figyeld közben az arcod tapintását, ha kitartóan gyakorolsz, pár hét múlva rugalmasabbnak érzed majd. Jó edzést!
1. DEKOLTÁZSFORMÁLÁS

Érintsd össze a két tenyeredet a mellkasod előtt, feszítsd meg a nyakadat, és préseld össze a két tenyeredet is. Tíz számolásig tartsd meg a feszítést, majd hússzor végezz rövid, erőteljes préseléseket. Kis pihenés után még kétszer ismételd ugyanezt.

Lazító gyakorlat: A mellkasod előtt fűzd össze az alkarjaidat úgy, hogy egyik könyökhajlatodba helyezed a másik könyöködet. Húzd el a két karodat lassan először jobbra, majd balra.

5 ÉRV, AMIÉRT ÉRDEMES MEGTANULNOD AZ ARCTORNÁT

  • Ha még nincsenek ráncaid, megelőzheted azok kialakulását. Ha már vannak, nagy részüket eltüntetheted.
  • A feszesebb arc önbizalmat ad. A pici változások néha egészen sokat tudnak javítani az önértékelésen.
  • A felpezsdülő vér- és nyirokkeringés hatására egészségesebb és tisztább lesz az arcbőröd.
  • Ha van olyan pont az arcodon, amivel különösen elégedetlen vagy, célzott gyakorlatokkal megváltoztathatod.
  • Ha megfelelően edzett az arcizomzatod, maguktól korrigálódnak az olyan berögzült rossz szokások, mint a homlokráncolás vagy a szemöldökfelhúzás.
Folytatás a Maximában...  Az eredeti cikket megtekintheted itt...
forrás: http://maximanet.hu
A kiadó engedéllyével

 

 
noknegyvenfelett WQW webkatalógus Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény www Weblink Linkgyűjtemény, Linkek
LinkBank anti spam MEGAPORT
ADP linkek - linkkatalógus Kötelező biztosítás Linkelő linkkatalógus PageRanker Katalógus társkereső WQW Webkatalógus WorldDirect Weblinkkatalógus autóbérlés
Kék Linktár Big Generation linktár Tonebox.net linkgyűjtemény Szolgáltatás linkgyűjtemény Linkkatalógus Seobaglyak Linkeskedjunk linkkatalógus Portal.hu
Sajtok Világa
Google PageRank