* Ma 2024. június 23., vasárnap, Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
* Címlap* Partnerkereső* Bejelentkezés* Szerzői Jogok* Adatvédelem* Impresszum
Ránctalanító arcmasszázs 3 lépésben
Vitassuk meg a fórumon... hivatkozz a cikk címére ! Vissza a cikklistához...


Az első ráncocskák akár már harmincéves kor közelében is megjelenhetnek, így a bőrsimító arcmasszázs bármely életkorban hasznos lehet, akár megelőzés, akár kozmetikázás a cél.

Nem kell méregdrága ránctalanító krémeket használod azért, hogy megállítsd vagy halványítsd az idő múlásának jeleit: ha elsajátítod és rendszeresen alkalmazod ezt a három lépésből álló masszázst, hamar láthatod a pozitív változásokat. Akkor is érdemes elvégezned a mozdulatsort, ha fáradt vagy és úgy érzed, "nyúzott" az arcod: a masszázs élénkíti a bőrt és fokozza a vérkeringést, vagyis elsősegélynek sem utolsó!

  1. A mimikai ráncok kialakulásáért sokszor a fokozott stressz felelős, ezért egy lazító masszázs csodát tehet az arckifejezéssel. Rendszeresen alkalmazva pedig tartósan javítja a bőr állagát és elsimítja a gyűrődéseket. Fogd hüvely- és mutatóujjad közé a bőrt szemöldököd belső zugában, és finom csipkedő mozdulatokkal haladj végig a szemöldök ívén, majd folytasd a masszázst a halántékig. Négyszer-ötször ismételd meg!
  2. Fogd hüvelyk- és mutatóujjad közé az orrcimpák külső részét, kezdd el finoman csipkedni, és haladj végig az orrod és a száj sarkait összekötő vonalon! 5-10 alkalommal ismételd meg egymás után a mozdulatsort!
  3. Fogd az ujjaid közé a szem alatti vastagabb bőrréteget, és lassú csipkedő mozdulatokkal indulj el a fülek irányába. Ezután haladj lefelé, menj végig az áll vonalán, onnan pedig vedd az irányt az arc belső része felé, és szép lassan masszírozd át az egész felületét! 4-6 alkalommal ismételd a jótékony mozdulatokat!
Szerző: Viki
forrás: freespirit.hu
másodközlés a kiadó engedélyével

 
noknegyvenfelett WQW webkatalógus Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény www Weblink Linkgyűjtemény, Linkek
LinkBank anti spam MEGAPORT
ADP linkek - linkkatalógus Kötelező biztosítás Linkelő linkkatalógus PageRanker Katalógus társkereső WQW Webkatalógus WorldDirect Weblinkkatalógus autóbérlés
Kék Linktár Big Generation linktár Tonebox.net linkgyűjtemény Szolgáltatás linkgyűjtemény Linkkatalógus Seobaglyak Linkeskedjunk linkkatalógus Portal.hu
Sajtok Világa
Google PageRank