Harc a ráncok ellen...

Vitassuk meg a fórumon... hivatkozz a cikk címére !    Vissza a cikklistához...

Harc a ráncok ellen...

Amikor észrevettem saját arcomon az idő múlásának jeleit, akkor kezdtem el foglalkozni azzal, hogy hogyan lehetne ezt megakadályozni, lassítani a folyamatot.

Számos cikket olvastam arról, hogy hogyan lehet eltüntetni a ráncokat az arcról, de mind orvosi beavatkozást igényelt. Míg végre rátaláltam az arctornára, amivel természetes módon tüntethetjük el a szem körüli ráncokat, tokát, és feszesíthetjük a megereszkedett bőrt.

Egy fantasztikus módszert dolgozott ki Bojtor Márta az arc fiatalítására: megtornáztatjuk arcunk izmait és ennek hatására a bőr kisimul. De hogyan? kérdezi mindenki, aki még nem hallott az arctornáról. Először szinte hihetetlennek tűnik az egész, de amikor valaki kipróbálj,a rájön, hogy valóban lehet az arc különböző izmait tornáztatni. Azt szokták mondani akik el kezdenek arctornázni, hogy nem is gondolták hogy így szinte függetlenítve is tudjuk mozgatni az arc izmait. Az izmok az edzés hatására visszanyerik terjedelmüket, feszességüket.Az edzés megakadályozza a még feszes arcizomzat meglazulását. Ez azt jelenti, hogy ha az arcizomzatot edzésnek vetjük alá, arcunk sokkal lassabban öregszik és a már "megtámadott" területeket részben vagy egészben regenerálhatjuk, visszafiatalíthatjuk.

Több mint 300 féle gyakorlattal tornáztathatjuk az izmot. A gyakorlatok erősen fokozzák az arcban a vérkeringést, nyirokáramlást, ezáltal a bőrsejtek több oxigénhez és tápanyaghoz jutnak, kedvezően befolyásolják a salaktalanítást, fokozza a szövetek folyadékmegkötő képességét.

Ezért is különösen fontos a megfelelő mennyiségű víz elfogyasztása.

A szakszerű irányítás alatt végzett arctornának nincs semmilyen káros mellékhatása.

SZAKEMBER SEGÍTSÉGE NÉLKÜL AZONBAN SOHA NEM SZABAD HOZZÁKEZDENI!

Többen is kérdezték már tőlem, hogyha grimaszolgatunk, akkor tornáztatjuk az arcunkat? Az arctorna ennél sokkal több! Arctájékonként különböző módszerrel takarjuk le az arcunkat a tenyerünkkel azért, hogy a bőr sima maradjon, és csak az izmot tornáztatjuk az edzés során.

A képen is látható, hogy előrehajolva, az arcot letakarva végezzük a gyakorlatokat, mert így a tenyerünk ellentartásával sokkal nagyobb munkára tudjuk késztetni az izmot és a bőr is sima marad.

A rendszeresen tartott bemutató órákon közelebbről szoktak megismerkedni az érdeklődők az arctorna technikájával, módszereivel.

Érdemes az arctornát már 28-30 éves korban elkezdeni, amikor még nincs kialakult ránc az arcon, ekkor a megelőzés hatására sokkal később kezd el ráncosodni, megereszkedni a bőr.

Nagyon örülök annak, hogy Szegeden is egyre többen érdeklődnek és csatlakoznak az arctornázók csoportjához.


Remélem, hogy még több fiatalodni vágyónak tudok segíteni az arctornával, hiszen ha a külsőnkkel elégedettek vagyunk, megnő az önbizalmunk, kiegyensúlyozottabbak leszünk és az élet bármely területén magabiztosan tudunk helytállni.

Tankó Gizella
arctorna tréner
bemutatkozás, elérhetőség

 

 
noknegyvenfelett WQW webkatalógus Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény www Weblink Linkgyűjtemény, Linkek
LinkBank anti spam MEGAPORT
ADP linkek - linkkatalógus Kötelező biztosítás Linkelő linkkatalógus PageRanker Katalógus társkereső WQW Webkatalógus WorldDirect Weblinkkatalógus autóbérlés
Kék Linktár Big Generation linktár Tonebox.net linkgyűjtemény Szolgáltatás linkgyűjtemény Linkkatalógus Seobaglyak Linkeskedjunk linkkatalógus Portal.hu
Sajtok Világa
Google PageRank