* Ma 2022. december 03., szombat, Ferenc napja van. Holnap Borbála és Barbara napja lesz.
* Címlap* Partnerkereső* Bejelentkezés* Szerzői Jogok* Adatvédelem* Impresszum
Naponta 5 perc...

Vitassuk meg a fórumon... hivatkozz a cikk címére !    Vissza a cikklistához...

Napi 5 perc...

Csak akkor megfelelő az arcbőr vérellátottsága, és akkor maradnak feszesek az izmok, ha rendszeresen mozgatjuk őket. Az igényes smink is csak így jut igazán érvényre.

Az arcizmok állandóan igénybe vannak véve – akár nevetünk, durcáskodunk vagy rágunk. Ezek a mozdulatok azonban nem feltétlenül előnyösek a szöveteknek, mert hiányzik a megfeszítés, elernyedés váltakozása.

 

Pontosan ez az, amit az arcépítés során végzünk.
Általa tartósan feszesebbé tehetők az arc kontúrjai, és megelőzhető, hogy a bőr petyhüdtté váljon. Íme néhány egyszerű gyakorlat, amelyekkel javíthatunk az arc állapotán.

 • A toka és az elmosódó kontúrok ellenToljuk kissé előre az állunkat, húzzuk lefelé az alsó ajkunkat, és közben feszítsük meg erősen az áll és a nyak izmait. Számoljunk ötig, majd lazítsunk.
 • A fáradt, duzzadt szemhéj ellen
  A szemöldökrészt a hüvelyk- és mutatóujjunk közé csippentjük, könnyedén felfelé húzzuk, és kívülről befelé masszírozzuk.

 


 • A stressz nyomainak eltüntetése
  Kényelmesen helyezkedjünk el egy széken vagy törökülésben a földön. Figyeljünk rá, hogy egyenes legyen a hát. A két kezünket helyezzük egymásra, és tegyük a fejünk hátsó részére.
  A könyök előre néz. Az orrunkon át mélyen beszívjuk a levegőt. Kilégzéskor a fejet finoman lefelé húzzuk, miközben a vállainkat ellazítjuk. Egyenletesen lélegzünk tovább, és mintegy húsz másodpercig engedjük, hogy a két kar súlya lefelé húzza a fejünket .A nyakban és a két lapocka között érezzük a nyújtást. A fejet lassan ismét felemeljük, mélyet lélegzünk.
 • A homlok és a halánték izmainak karbantartása
  Húzzuk fel homlokunkat, egészen a barázdák megjelenéséig. Számoljunk ötig, majd lazítsunk. Fújjuk fel arcunkat, majd lassan engedjük ki a levegőt. A két mozdulatot felváltva ismételjük.
 • Az áll izmainak edzése
  Ásítsunk egy jó nagyot, míg állizmaink megfeszülnek. Lazítsuk el, majd ismételjük hosszabban ásítva. Minden gyakorlatot naponta tízszer ismételjünk.

  Ne veszítsük el a türelmünket, eltart pár hétig, míg látszanak az első eredmények.


forrás: nyilasnina.ingyenblog.hu

 
noknegyvenfelett WQW webkatalógus Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény www Weblink Linkgyűjtemény, Linkek
LinkBank anti spam MEGAPORT
ADP linkek - linkkatalógus Kötelező biztosítás Linkelő linkkatalógus PageRanker Katalógus társkereső WQW Webkatalógus WorldDirect Weblinkkatalógus autóbérlés
Kék Linktár Big Generation linktár Tonebox.net linkgyűjtemény Szolgáltatás linkgyűjtemény Linkkatalógus Seobaglyak Linkeskedjunk linkkatalógus Portal.hu
Sajtok Világa
Google PageRank