* Ma 2023. október 02., hétfő, Petra napja van. Holnap Helga napja lesz.
* Címlap* Partnerkereső* Bejelentkezés* Szerzői Jogok* Adatvédelem* Impresszum
Miért nincs CD vagy DVD?
Felhasználói értékelés: / 0
GyengeLegjobb 
2010 március 14. (vasárnap) 12:56

Vitassuk meg a fórumon... hivatkozz a cikk címére !    Vissza a cikklistához...

Miért nincs CD vagy DVD oktató anyag az arctornáról?

Hiába kerestünk a neten CD-t vagy DVD-t ami Bojtor Márta módszerét tanítja. Utánanéztünk miért?

Bojtor Márta az Arcvonal arctorna módszer megalkotója és szabadalmaztatója írja a DVD-ről és a könyvről:

Kedves Olvasóm!

Itt egy linknek kellene lennie, amelyre rákattintva meg tudná rendelni a DVD-t vagy a könyvet vagy éppen a CD-t az arctorna gyakorlatokkal, otthon arról tornázhatna. Hogy miért nincs ilyen link? Mert lelkiismeretlenségnek tartanám, ha visszaélnék a tájékozatlanságával és elhitetném Önnel, hogy változást tud elérni az arcán pusztán könyv vagy CD segítségével, felügyelet és irányítás nélkül! Miért? Szánjon rá időt és olvassa el az indokaimat!

 

Az Arcvonal arctorna nagyon erős arcépítő módszer de ha valaki pontatlanul végzi a gyakorlatokat, akkor hosszú időre eltorzíthatja az arcát. Ott nem lehet ruhával eltakarni a hibákat. A tréner jelenlétére több hónapon át szükség van, mert ő igazít ki minden mozdulatot, előfordul, hogy 15-ször, 20-szor, mert a páciens azt hiszi, hogy jól végzi azt, közben hibázik.A DVD és a könyv erre képtelen.

 

Teljesen mindegy, hogy az USA-ban adták ki, vagy a világ más táján. Léteznek ilyen kiadványok, de mindegyikkel ez a probléma.Pedig minden hibának következménye van. Nem arról van szó, hogy ha  máshol feszítünk, akkor legfeljebb nem töltődik a megcélzott rész, hanem arról, hogy más izomcsoport dolgozik, ami másutt tölti az arcot, mint ahol kellene.

 

Az Arcvonal arctornában minden arány pontosan kidekázott. Eltérő mennyiségű gyakorlatot kell végezni pl. az orcán, mint a száj vagy a szem környékén. Ha nem tartjuk be az arányokat, csúf torzulások árulkodnak a szakértelem hiányáról. Ha pl. túlzásba visszük a gyakorlatok ismétlésszámát, kőarcúra szálkásítjuk magunkat, deformálódunk és nem tudjuk, hogy miért!

 

Az arctorna anatómián, élettanon és edzéselméleten alapuló rendszer, de nem dolgozhat az edzőtermekével azonos módszerekkel, mert az arcunk formázásához nem tarthatunk ki ellensúlyokat (kéz, láb, súlyzók stb.), tehát többféle – az edzőtermekben ismeretlen technikával dolgozik. Ezeket időbe kerül jól megtanulni. 5-6 havi munkába. Emellett az arc kicsi terület: rajta minden mindenhez közel van. Védeni kell attól, hogy fejlesztés közben a bőre összetörjön. Erre speciális fogásokat dolgoztam ki az Arcvonal arctornában.

 

Emellett elárulok valamit, amit nem biztos, hogy mindenki tud: az izomzat ugyan csodálatos rendszer, de egyúttal hálátlan is: hamar megszokja az azonos terhelést és nem reagál úgy már 2 hét múlva, mint az első alkalommal. Ha azonos programra végzünk pl. alakformáló gyakorlatokat, egy idő után észrevesszük, hogy – habár még a mennyiséget is növeljük – már csak stagnálunk! Az izmaink egy szinte minden részletében eltérő program hatására fognak csak fejlődni. De 2 hét elteltével már ez is kevés lesz nekik. Új edzéstervet kívánnak! Aztán eltelik 2 hét… a többit már tudják. 15-20 programra van tehát szükség.

 

Sokan írnak nekem és kérdezik, hogy miért nem látnak változást az arcukon, pedig évek óta szorgalmasan végzik ugyanazokat a feszítéseket? A választ most már Ön is tudja!

 

Azok a gyakorlatok, amelyeket szabad fölhasználásra közzétesznek – az én honlapomon is van néhány – csak ízelítők, kb. annyit jelentenek, mint az egyfalatos kis kóstolók és az izomfejlesztő értékük is annyi, mint az éhes embernek az egy fogpiszkálóra föltűzött falatka. Csak annyit érzünk meg a segítségükkel, hogy az arcunkban is vannak izmaink!

 

Ám ha valaki végigjárja az Arcvonal arctorna tanfolyamot, hetente 2-szer 5-6 hónapig, akkor ugyan időt és pénzt szán rá, de egy életre szóló módszert sajátít el, benne azt a 15-20 programot, amelyek segítségével eredményesen szállhat szembe az idővel!

 

Üdvözlettel: Bojtor Márta

forrás: arctorna.hu
másodközlés engedéllyel

 
noknegyvenfelett WQW webkatalógus Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény www Weblink Linkgyűjtemény, Linkek
LinkBank anti spam MEGAPORT
ADP linkek - linkkatalógus Kötelező biztosítás Linkelő linkkatalógus PageRanker Katalógus társkereső WQW Webkatalógus WorldDirect Weblinkkatalógus autóbérlés
Kék Linktár Big Generation linktár Tonebox.net linkgyűjtemény Szolgáltatás linkgyűjtemény Linkkatalógus Seobaglyak Linkeskedjunk linkkatalógus Portal.hu
Sajtok Világa
Google PageRank