* Ma 2024. július 19., péntek, Emília napja van. Holnap Illés napja lesz.
* Címlap* Partnerkereső* Bejelentkezés* Szerzői Jogok* Adatvédelem* Impresszum

Szókereső

RSS

Hirdetések.

Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counter- Ma330
mod_vvisit_counter- Tegnap61
mod_vvisit_counter- A héten544
mod_vvisit_counter- A hónapban3694
mod_vvisit_counter- Összesen1136783
Designed by:
Színvitaminok...
Vitassuk meg a fórumon...
hivatkozz a cikk címére !
Vissza a szépségápolás cikklistához...

 

Színvitaminok

Van egy fiókja tele sminktermékekkel, amelyeket sosem használ?
Megmutatjuk, hogyan sáfárkodjon elfekvő kincseivel.

Szerencsére az idei év nem a láthatatlan, no-smink jegyében telik. Épp ellenkezőleg, egy régi fordulattal élve: minden szabad, ami nem tilos! Tobzódunk a színekben – a fagylaltszínektől a bronz árnyalatain keresztül a lilákig és vadító zöldekig szinte minden árnyalatot felfedezhettünk a kifutókon. Itt az ideje, hogy a magunk számára is felfedezzük a lélegzetelállító színösszeállításokat. A sminkelés önkifejezés, alkotás, játék a színekkel, amelynek csupán a fantáziánk szab határt! Szóval elő a fiókból a hirtelen felindulásból megvett, majd félretett vagy ódivatúnak elkönyvelt színekkel! Játsszon most velünk, az Elle sminkeseinek szabályai szerint, és ha valami igazán jó sül ki belőle, mutassa meg bátran másoknak!

Bűvös színek
Az egyes színek nemcsak esztétikai, hanem lélektani és fizikai hatást is gyakorolhatnak ránk. A határozott, tiszta színek különböző helyzetekben sajátos reakciókat válthatnak ki – ezeket nevezzük színvitaminoknak.
A lila árnyalatairól például fantáziadús, intuitív, eredeti és önzetlen személyiségre asszociálunk. A narancssárga viselője vidám, lelkes, barátkozó benyomást tesz a többiekre. Ez a színárnyalat energiát ad viselőjének és környezetének egyaránt.

Hipnotikus szemek
Szemhéj Rendben, ne hagyjon fel örökre a klasszikus barna-fekete verzióval. De mi lenne, ha frissítene a repertoáron egy vibráló és modern élénk lila (de lehet bíbor vagy mélykék is) és narancssárga kombinációval?
A komplementer színek remek kontrasztot alkotnak. Marcos Costa sminkmester tanácsa: elsőként a szemet fessük ki, így ha közben szemhéjpúder-szemcsék hullanának az arcbőrre, nem kell újrakezdenünk az alapozást.
Ívek Fektessen be a modellek titkos fegyverébe, egy professzionális szempillagöndörítőbe. Ez a kis eszköz garantálja a maximális ívet, amelytől a tekintet nyíltabbá, fiatalosabbá válik.

Szempillaspirál Minél több, annál jobb! Ne féljen a színektől, inkább fokozza a hatást lila spirállal!


...
A cikk folytatása a májusi lapszámban található.
[ELLE 2010/05]

 

Hirdetés ..

noknegyvenfelett WQW webkatalógus Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény www Weblink Linkgyűjtemény, Linkek
LinkBank anti spam MEGAPORT
ADP linkek - linkkatalógus Kötelező biztosítás Linkelő linkkatalógus PageRanker Katalógus társkereső WQW Webkatalógus WorldDirect Weblinkkatalógus autóbérlés
Kék Linktár Big Generation linktár Tonebox.net linkgyűjtemény Szolgáltatás linkgyűjtemény Linkkatalógus Seobaglyak Linkeskedjunk linkkatalógus Portal.hu
Sajtok Világa
Google PageRank