* Ma 2021. szeptember 22., szerda, Móric napja van. Holnap Tekla és Líviusz napja lesz.
* Címlap* Partnerkereső* Bejelentkezés* Szerzői Jogok* Adatvédelem* Impresszum

Szókereső

RSS

Hirdetések.

Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counter- Ma88
mod_vvisit_counter- Tegnap22
mod_vvisit_counter- A héten175
mod_vvisit_counter- A hónapban1633
mod_vvisit_counter- Összesen1014445
Designed by:
30 perces fiatalító program...
Felhasználói értékelés: / 0
GyengeLegjobb 

Vitassuk meg a fórumon... hivatkozz a cikk címére !   vissza a szépségápolás cikklistához...

30 perces fiatalító program - a vonzó külső nem kor kérdése!

Aki fiatal, az szép. Ám a középkorú, avagy az idős is lehet az. A vonzó külső ugyanis nem kor kérdése! Függ az ápoltságtól és persze a lelki egyensúlytól is. Az előbbihez adunk tanácsokat, korhatártól függetlenül...

Azok, akik megfogadják tanácsainkat, és rendszeresen beépítik szépségápolási programjukba, bizton számíthatnak arra, hogy hosszú távon megőrizhetik vonzó külsejüket.

  • Arctorna
2 perc - Mivel a nyak környékén látszik meg legelőször az ember kora, itt több ápolásra lenne szükségünk: az arcunkat és a testünket ugyanis bekrémezzük, ezt a területet viszont gyakran kifelejtjük... Hogy feszes maradjon a bőre, az egyik mutatóujjára harapjon rá finoman! Nyelvét tolja erősen az ujjának, és közben nyomja előre az állat is! Ezt a mozdulatot 1 5-ször ismételje!

3 perc - A szarkalábak elleni arc-aerobik lényege, hogy mindkét mutató- és gyűrűsujjával gyengéden nyomja-fogja a halántékát! Közben próbálja meg összehúzni a szemöldökét - az ellenállás ellenére! Ismételje 20-szor!

  • Szemkörnyékápolás
2 perc - A legérzékenyebb bőrfelület, amelynek ápolására óriási termékpalettáról válogathat. A hűsítő hatású zselék, a ránctalanító krémek közül az Önnek tetszőt a könnycsatornáktól a szem külső sarkáig bőségesen vigye fel, és hagyja - mint egy pakolást - két percig beszívódni!

  • Napi krémezés
3 perc - A nappali krémek használata érett korban legalább olyan fontos, mint a fogmosás, ugyanis nedvességgel látja el a bőrt, és védi azt a környezet káros hatásaitól. Az átlagos nappali krémek 75%-ban hidratálnak és 25%-ban tartalmaznak zsiradékot. Ha úgy érzi, a jelenlegi terméke nem megfelelő - például használat után is feszül a bőre -, akkor váltson terméket, avagy nappal is használjon éjszakai krémet, ugyanis azok nagyobb arányban tartalmaznak zsiradékot!

Nyak- és dekoltázstekercselés

  • 10 perc - három tipp a sima nyakbőrért:
A cikk elején szereplő arctorna.

Helyes tartás: a nagyi mindig mondta, hogy egyenesen a vállat és magasan a fejet - és milyen igaza volt! Így eltüntethetők a nyaki redők.

Ápoló tekercselés: vastagon kenje be álla alját, nyakát, dekoltázsát éjszakai krémmel, majd fedje be fóliával, azt pedig megmelegített törülközővel jól tekerje körbe, s tíz percig maradjon így! Hetente egyszer alkalmazza a pakolást!

  • Smink
10 perc - Felejtse el a csatatéri romeltakarításhoz hasonlatos fedőfestékeket! Okosabb módszerrel is eltüntetheti a ráncokat, a szem körüli karikákat és az időskori foltokból adódó egyenetlenségeket: alapozójánál 1-2 árnyalattal világosabb fehérítőkrémet vigyen fel a megszokott púderére! Először a kontúroknál kenje el, majd az egész arcfelületét egy szivacsdarabkával „fesse” egyenletes, egészséges színűre!
forrás: utisugo.hu
 

Hirdetés ..

noknegyvenfelett WQW webkatalógus Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény www Weblink Linkgyűjtemény, Linkek
LinkBank anti spam MEGAPORT
ADP linkek - linkkatalógus Kötelező biztosítás Linkelő linkkatalógus PageRanker Katalógus társkereső WQW Webkatalógus WorldDirect Weblinkkatalógus autóbérlés
Kék Linktár Big Generation linktár Tonebox.net linkgyűjtemény Szolgáltatás linkgyűjtemény Linkkatalógus Seobaglyak Linkeskedjunk linkkatalógus Portal.hu
Sajtok Világa
Google PageRank