* Ma 2024. május 29., szerda, Magdolna napja van. Holnap Janka és Zsanett napja lesz.
* Címlap* Partnerkereső* Bejelentkezés* Szerzői Jogok* Adatvédelem* Impresszum

Mi az Ön véleménye ?

Hisz Ön az arctorna hatékonyságában, eredményeiben ?
 

Hirdetések.

Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counter- Ma26
mod_vvisit_counter- Tegnap102
mod_vvisit_counter- A héten314
mod_vvisit_counter- A hónapban5427
mod_vvisit_counter- Összesen1127473
Designed by:
Partnerkapcsolat - Hogyan...
2010 április 02. (péntek) 09:29

vissza a hírlevelek listájához

2010-04-02
Hogyan jelentkezzek partnernek és mit nyújt a partnerkapcsolat ?

 


Elindult Arctorna – Magazin oldalunk és örömmel jelentjük, hogy a nyitás napján az előzetes marketing tevékenységnek köszönhetően több mint 200 egyedi látogatót regisztrált a rendszer, anélkül, hogy a pontos nyitást időpontját előre jeleztük volna.
Minden arctornával foglalkozó szakembernek lehetőséget biztosítunk, hogy térítésmentesen megjelenhessen weboldalának reklámja a magazinban,
szigorúan érkezési sorrendben
!!!


Ehhez, írjon levelet a webadmin-nak  ( katt ide ) és a levélszövegében jelezze igényét valamint írja meg weboldalának elérhetőségét.

pl.
Kérem regisztráljanak partnerként az Arctorna-Magazin oldalra.
Név:            *******  (vagy cégnév)
Weboldal:    *******  ( írja ide oldala elérhetőségét.)
Megye:        ******* 
Város:         *******
Foglalkozás: *******

 

Amit térítésmentesen  biztosítunk:

 • A főoldalon a "Partnereink" listában megjelenhet az első 10 regisztrált weboldalának neve rámutató linkkel, valamint a "Főmenü"-ben található "partnereink" menüpontban elhelyezzük a neve mellé a weboldalának kis méretű logóját (120x30px).
 • A Főoldalon látható „partnereink” listával  együtt 3 helyen jelenik meg reklámja. Amíg az oldal grafikai kinézete megengedi az első oldalra kerül az új regisztrált partner logója.
 • Biztosítunk minden regisztrált weboldallal rendelkező arctornával is foglalkozó szakembernek egy oldalas bemutatkozó felületet ahonnan ismét egy link  és az oldalának (120x30px) méretű logója biztosít ugrópontot webhelyére
  ( nézzék meg a már jelentkezett partnerek bemutatkozásait.)
 • A bemutatkozó oldalon NEM közlünk semmilyen üzleti , tanfolyami adatot csak és kizárólag a nevet, működési megyét, várost, weboldal címét ugró-linkkel illetve a logót és a bemutatkozó szöveget.
 • A szakmai cikkekhez bármelyik regisztrált szakember rendszeresen írhat cikket, ami a laikus olvasókat meggyőzi az arctorna hitelességéről, fontosságáról és természetesen eredményességéről.
 • A fórumban írt hozzászólásokat is indexeltetjük a Google-al, így azok is növelik a partner keresésének találatait.
 • A regisztrált partner által beküldött szakmai cikkeit az arctornáról v. annak népszerűsítéséről bármilyen témában vagy kapcsolati összefüggésben a Főmenüben a cikkek menü alatt megjelentetjük a nevével vagy monogramjával vagy anélkül kívánságának megfelelően.
  Ajánlott a név feltüntetése, mert az is előny a Keresők szempontjából.
 • További előnyt jelent, hogy a Magazin url-jét 18 egyéb keresőbe regisztráltuk.
Regisztráció után ön a megadott e-mail címre ( alapértelmezésben ahonnan küldte a levelet) kap egy regisztrációt megerősítő levelet.

Mit kérünk cserébe?
A szolgáltatás INGYENES, a regisztráció után nem kérünk mást mint oldalán 5 napon belül tüntesse fel oldalunk elérhetőségét.

Az ehhez szükséges logót megtalálja itt:   

Az értéket az oldalon megjelenő cikkek és a területen dolgozó szakemberek jelenléte adja.

Regisztrációjának megerősítése után 7 napon belül ellenőrizzük, hogy oldalán megjelent-e a hivatkozás oldalunkra és ha nem jelenik meg, reklámját eltávolítjuk.

Amennyiben elküldi számunkra egy kb. „oldalnyi” szövegben megfogalmazott bemutatkozását, „hitvallását” véleményét, ajánlását az arctornáról, akkor a cikkben hivatkozva plusz helyen megjelentetjük nevét és weboldalára mutató linket.

Magazin oldalunk azt a célt tűzte ki, hogy megpróbálja összefogni az "arctorna" iránt érdeklődőket és oktatókat, trénereket és segítséget adjon az idelátogatónak, hogy lakóhelyéhez közeli szakembert találjon.

Oldalainkhoz csatlakozott arctorna oldalak szerkesztői terveink szerint nem egymás konkurenciái lesznek ezeken az oldalakon, hanem a látogatókkal információt megosztani kívánó szakemberek... Nem kívánjuk semelyik arctorna módszert favorizálni, hanem például az oldallal egy időben induló beszélgető-kérdező fórumon helyet biztosítunk a vélemények és kérdések megjelenésének.

Az idelátogató olvasó pedig a legjobb, első kézből kapott információkkal lesz gazdagabb.


oldalaink:

 • arctornával kapcsolatos információk, cikkek,
 • fórum, ahol mind a tornázni vágyók, mind a trénerek beszélgethetnek egymással,akik már tornáztatták az arcukat elmondhatják tapasztalataikat, akik meg szeretnékmegismerni az arctornát azok az információk alapján választhatnak trénert...
 • hazai arctorna trénereket egy helyen keresheti,
 • érdekességek a témában,
 • a feliratkozottaknak hírlevél,
 • videótár a témában az érdeklődőknek,
 • Igény esetén további témák
Várjuk jelentkezését és ötleteit !

Üdvözlettel:
Arctorna-Magazin szerkesztőség
 
noknegyvenfelett WQW webkatalógus Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény www Weblink Linkgyűjtemény, Linkek
LinkBank anti spam MEGAPORT
ADP linkek - linkkatalógus Kötelező biztosítás Linkelő linkkatalógus PageRanker Katalógus társkereső WQW Webkatalógus WorldDirect Weblinkkatalógus autóbérlés
Kék Linktár Big Generation linktár Tonebox.net linkgyűjtemény Szolgáltatás linkgyűjtemény Linkkatalógus Seobaglyak Linkeskedjunk linkkatalógus Portal.hu
Sajtok Világa
Google PageRank