* Ma 2024. július 19., péntek, Emília napja van. Holnap Illés napja lesz.
* Címlap* Partnerkereső* Bejelentkezés* Szerzői Jogok* Adatvédelem* Impresszum
A száj körüli ráncok...

Vitassuk meg a fórumon... hivatkozz a cikk címére !        Vissza a cikklistához...

A száj körüli ráncok

Tudtad?

  • A száj körüli ráncok

    A száj környékén rugalmas a bőr, ezért az itteni mély ráncok erős behatásra utalnak. Az orrcimpák, illetve a száj mellől induló barázdák erős belső feszültségről, levezetetlen lelki problémákról tanúskodnak. A közvetlenül az ajkak mellett található nagyon apró ráncok túlzott szigorúságra utalnak, mert az illető sokszor összeszorítja az ajkait. A száj melletti megereszkedett bőr utalhat akár pesszimista életfelfogásra is: a száj általában lefelé görbül.
  • A homlok ráncai

    A homlokon levő vízszintes vonalak kíváncsi, érdeklődő természetről árulkodnak. Az ilyen ember folyton magasba szaladó szemöldöke elmélyíti a vízszintes ráncokat. A függőleges ráncok azt bizonyítják, hogy tulajdonosuk gyakran és erősen koncentrál, akár a monitorra, akár egy könyvre, vagyis lelkiismeretes, alapos emberről van szó.
  • A szem körüli ráncok
    Szemünkkel fejezzük ki a haragot: nem véletlenül mondják, hogy valakinek villámlik a szeme, hiszen a szemvillanás az összehúzott szemeket jelenti. A szem alatti szarkalábak szintén lehetnek a haragos tekintet maradandó nyomai, és ez esetben rosszindulatra utalhatnak, de lehetnek az életöröm jelei – ezért nevezik őket nevetőráncoknak is.

 

Szerző: ELIXIR
forrás: freespirit.hu
másodközlés a kiadó engedélyével

 
noknegyvenfelett WQW webkatalógus Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény www Weblink Linkgyűjtemény, Linkek
LinkBank anti spam MEGAPORT
ADP linkek - linkkatalógus Kötelező biztosítás Linkelő linkkatalógus PageRanker Katalógus társkereső WQW Webkatalógus WorldDirect Weblinkkatalógus autóbérlés
Kék Linktár Big Generation linktár Tonebox.net linkgyűjtemény Szolgáltatás linkgyűjtemény Linkkatalógus Seobaglyak Linkeskedjunk linkkatalógus Portal.hu
Sajtok Világa
Google PageRank