* Ma 2022. szeptember 29., csütörtök, Mihály napja van. Holnap Jeromos napja lesz.
* Címlap* Partnerkereső* Bejelentkezés* Szerzői Jogok* Adatvédelem* Impresszum
Bemutatkozás: Ihászné Ujváry Ildikó
Név:
Megye:
Város: weboldal:
Ihászné Ujváry Ildikó
Pest Budapest http://arctornabuda.hu
A helyszínekről, időpontokról, részletekhez keresse fel weboldalamat.

"... a testünkkel foglalkozunk: karbantartjuk, tornáztatjuk, de az arcunkra már nem fordítunk kellő figyelmet, pedig megvan rá a lehetőség...az arctorna !"

Ezek voltak Bojtor Márta szavai egy rádióriportban, évekkel ezelőtt. A szívemből beszélt! Kinek nem fogalmazódnak meg ezek a gondolatok a fejében az ötödik X "árnyékában", ha a tükörbe néz?

Megkerestem Őt, és megtanított az általa kifejlesztett arctornára. Évek alatt barátsággá alakult a Mester és tanítvány viszonya. Most már én is okleveles arctorna tréner vagyok! Bojtor Márta évekig tartó kísérletezéssel kifejlesztette a több mint 300 gyakorlatból álló lehetőséget, hogy szorgalommal, egy szelíd módszerrel "megállítsuk" az időt az arcunkon, vagy kitartással javíthatunk is rajta. Hiszen mindannyian tartunk a tűtől és a szikétől...

Régóta tudjuk, hogy arcunkon az arcbőr alatt 21 mimikai izom található melyek kifejezik a szomorúságot, az örömöt, a fájdalmat, a jókedvet vagy éppen a dühöt. Sajnos az idő múlása maradandó nyomot hagy arcunkon. A gyakori arckifejezések vonalai beleíródnak bőrünkbe, ami azokat finom vonalak formájában tárolja. Arcunk ezeket maradandóan tárolja? Nem feltétlenül... Tehetünk ellene.

Az arctorna olyan, mint a fitness, nagyon erős izometrikus és lazító gyakorlatok vannak benne. Mivel pici területen dolgozunk, a fokozatosság elvét minden esetben be kell tartani. Először alapozunk, ugyanúgy, mint a tornában, megpróbáljuk az arcizmokat erősíteni és ügyesíteni. Egy idő után minden izmot minden támadási pontból elérünk.

Az arcon minden meglátszik, a szakszerűen végzett fejlesztés, de a szakszerűtlen is, ezért a kontrollra sokáig szükség van. Közben bizonyos arctorna gyakorlatokat "házi feladatként" lehet otthon is végezni, de csak azokat, amelyeket már hibátlanul tud.

Az izom az azonos gyakorlatoktól egy ideig a mennyiség növelésével is gyarapszik, de később újakra van szüksége, különben stagnál.

Szeretettel várok mindenkit, aki közel érzi magához gondolataimat és erőt érez a változáshoz! S aki még fiatal,...annak igazán köztünk a helye, hogy a "meglévőt" csak megőriznie kelljen - a megoldás az arctorna !

Ihászné Ujváry Ildikó
Okleveles arctorna tréner

 
noknegyvenfelett WQW webkatalógus Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény www Weblink Linkgyűjtemény, Linkek
LinkBank anti spam MEGAPORT
ADP linkek - linkkatalógus Kötelező biztosítás Linkelő linkkatalógus PageRanker Katalógus társkereső WQW Webkatalógus WorldDirect Weblinkkatalógus autóbérlés
Kék Linktár Big Generation linktár Tonebox.net linkgyűjtemény Szolgáltatás linkgyűjtemény Linkkatalógus Seobaglyak Linkeskedjunk linkkatalógus Portal.hu
Sajtok Világa
Google PageRank