* Ma 2022. szeptember 29., csütörtök, Mihály napja van. Holnap Jeromos napja lesz.
* Címlap* Partnerkereső* Bejelentkezés* Szerzői Jogok* Adatvédelem* Impresszum
Bemutatkozás: Rácz Szilvia
Név:
Megye:
 Város: weboldal:
Rácz Szilvia  Fejér   Székesfehérvár
 http://arctornafehervar.hu
  A helyszínekről, időpontokról, részletekhez keresse fel weboldalamat. 
 

Az arctorna egy új edzésforma, a fitness új ága, amely több mint 200 különböző gyakorlatból áll, és amely testünk egyik fontos területén - az arcunkon - lévő izmainak megedzése érdekében került kidolgozásra.

Hívhatjuk a  XXI. század kés nélküli arcplasztikájának, mivel egy szike és botox-mentes természetes fiatalító és ránctalanító eljárás.

Az arc egészén különböző fogásokat alkalmazva, tornáztatjuk meg arcizmainkat. Az arctorna egyik pillére a kéz.

Takarással lefogjuk az arc tornáztatni kívánt területét és ellentartunk az arcizomnak, hogy munkája hatékony legyen, így energiáit nem a megtett útra, hanem növekedésre fordítja.

E sajátos arctorna technika segítségével természetes módon küzdhet az arcon megjelenő ráncokkal és egyéb hibákkal szemben, csupán annyi a dolga, hogy elsajátítsa.

A megtanult gyakorlatokkal az arcunkat magunk formázhatjuk! Az évek előre haladtával érik az arc, de az edzett, erős izmok kirúgják magukat.

Az arctornát elkezdeni sohasem késő! A változás minden korosztálynál, és mindkét nemnél látványos. Sokkal több az arctorna, mint gyakorlatok összessége! Lehetőség arra, hogy tudatosan befolyásoljuk azt az arcon végbemenő folyamatot, amitől minden 40. évét betöltött nő fél.

Rácz Szilvia
Okleveles arctorna tréner
    
   

 

 
noknegyvenfelett WQW webkatalógus Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény www Weblink Linkgyűjtemény, Linkek
LinkBank anti spam MEGAPORT
ADP linkek - linkkatalógus Kötelező biztosítás Linkelő linkkatalógus PageRanker Katalógus társkereső WQW Webkatalógus WorldDirect Weblinkkatalógus autóbérlés
Kék Linktár Big Generation linktár Tonebox.net linkgyűjtemény Szolgáltatás linkgyűjtemény Linkkatalógus Seobaglyak Linkeskedjunk linkkatalógus Portal.hu
Sajtok Világa
Google PageRank