* Ma 2022. szeptember 29., csütörtök, Mihály napja van. Holnap Jeromos napja lesz.
* Címlap* Partnerkereső* Bejelentkezés* Szerzői Jogok* Adatvédelem* Impresszum
Bemutatkozás: Lehóczki Laura
Név:
Megye:
Város: weboldal:
Lehóczki Laura Veszprém Veszprém www.lehoczkilaura.hu
A helyszínekről, időpontokról, részletekhez keresse fel weboldalamat.


Formafüggő világunkban természetes, hogy teszünk a külsőnkért. Szinte minden Újévi fogadalomban szerepel a „és ezentúl eljárok a fitneszterembe” mondat. Szálkásra edzük a testünket, miközben az arcunk egyre gyűröttebb… Miért nem fejlesztjük az arcunk izmait, hogy az is rugalmas, feszes legyen? Tegyük teljessé az összhangot saját erőből, plasztikai beavatkozás helyett!

A weblapomon sok minden olvasható az emberi arc ráncairól és azok kisimításának lehetőségeiről. Ami kimaradt, azt a trénertársaim írták le ezen a portálon. Ezért a „szakmát” itt nem részletezem tovább.


A hozzám bizalommal forduló, főleg asszonyokkal-lányokkal együttműködve a bőrfelszín és az arc izomzata alá, a lélek rétegeibe is behatolunk.
Ezt negyvenhét évesen tapasztalt testnevelő- és egészségtanárként, grafológusként teszem.


A grafológia olyan empirikus alapokon nyugvó tudomány ami, szakember számára olvashatóvá, érthetővé teszi azokat a kézírásban megjelenő lelki tényezőket, amelyek következménye ráncok, redők, szarkalábak formájában ülnek ki az emberi arcra.


Az arctornára jelentkezőkkel a gyakorlatsor előtt jót beszélgetünk, ha szükséges, kézírásukat kielemzem, és nem nyugszom, amíg ki nem alakul köztünk az a kellemes baráti viszony, ami az én munkámat kellemesebbé, az együttműködést eredményesebbé teszi.


Évek során arra a fontos tapasztalatra jutottam, hogy csak akkor van értelme és látható eredménye az arc tornáztatásának, ha az alany a tréning idején lelkileg is kisimul.

Lehóczki Laura
Okleveles arctorna tréner

 

 
noknegyvenfelett WQW webkatalógus Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény www Weblink Linkgyűjtemény, Linkek
LinkBank anti spam MEGAPORT
ADP linkek - linkkatalógus Kötelező biztosítás Linkelő linkkatalógus PageRanker Katalógus társkereső WQW Webkatalógus WorldDirect Weblinkkatalógus autóbérlés
Kék Linktár Big Generation linktár Tonebox.net linkgyűjtemény Szolgáltatás linkgyűjtemény Linkkatalógus Seobaglyak Linkeskedjunk linkkatalógus Portal.hu
Sajtok Világa
Google PageRank