Toka ellen: BEEEEE

Vitassuk meg a fórumon... hivatkozz a cikk címére !    Vissza a cikklistához...

Toka ellen: BEEEEE

Arctorna segítségével percek alatt frissebb, üdébb lesz arcunk, csillogóbb a szemünk, rendszeres gyakorlással pedig feszesebbé, fiatalosabbá válnak vonásaink.

Az első ráncok már a huszadik életévünk körül megjelennek, harmincon túl pedig a barázdák nemcsak szaporodnak, de mélyülnek is, s az izmokkal együtt az arcbőr is egyre inkább megereszkedhet. Az arctorna segítségével percek alatt frissebb, üdébb lesz arcunk, csillogóbb a szemünk, rendszeres gyakorlással pedig feszesebbé, fiatalosabbá válnak vonásaink.

 

 • Tenyerünkkel mindkét oldalon fogjuk le óvatosan a szem külső sarkainál lévő szarkalábakat, ezután az alsó szemhéjat emeljük egészen a felsőig,
  tartsuk így, amíg tízig számolunk, majd engedjük vissza. Ismételjük ötször.
  Élénkíti a vérkeringést, halványítja a szem körüli sötét karikákat.

  Lazítás: mutatóujjunkkal felfelé és lefelé is rajzoljunk magunk előtt félköröket legalább tízszer-tízszer, szemünkkel kövessük a mozdulatot.

 • Két tenyerünkkel takarjuk le az orrtő és a szájzug két oldalát, és finoman nyomjuk befelé, miközben az alatta lévő izmokkal próbáljuk meg egymás után tízszer előre lökni a kezünket. Segít a száj fölötti redők eltüntetésében.

  Lazítás: ásítsunk nagyot néhányszor, majd fújjuk fel az arcunkat, amennyire csak tudjuk.

 • Emeljük meg állunkat, ujjainkat helyezzük két oldalról középre, egymástól egy centi távolságra, feszítsük meg a nyakizmot, számoljunk tízig, majd engedjük vissza. Ötször ismételjük meg. Az állat és a nyakat edzi.

  Lazítás: hol jobbra, hol balra húzzuk lefelé az állunkat, majd emeljük magasra fejünket, s tegyünk hátrafelé félkörös mozdulatot.

 • Minél jobban nyújtsuk ki a nyelvünket, közben húzzuk mosolyra a szánkat, majd billegtessük tekintetünkkel is követve előre-hátra a fejünket hússzor. A toka felszámolásában is jótékony hatású.

  Lazítás: végezzünk fejkörzést, előbb jobbra, majd balra, tízszer-tízszer.
forrás: interno.hu

  

 

Hirdetés ..

Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa114
mod_vvisit_counterTegnap262
mod_vvisit_counterHéten376
mod_vvisit_counterU.héten2076
mod_vvisit_counterHónapban8358
mod_vvisit_counterU.hónapban8273
mod_vvisit_counterAll days1047045

We have: 1 guests online
Your IP: 54.145.211.125
 , 
Today: 2015 jan. 27
noknegyvenfelett WQW webkatalógus Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény www Weblink Linkgyűjtemény, Linkek
LinkBank X-Link anti spam MEGAPORT
ADP linkek - linkkatalógus Kötelező biztosítás Linkelő linkkatalógus PageRanker Katalógus társkereső WQW Webkatalógus WorldDirect Weblinkkatalógus autóbérlés
Kék Linktár Big Generation linktár Tonebox.net linkgyűjtemény Szolgáltatás linkgyűjtemény Linkkatalógus Seobaglyak Linkeskedjunk linkkatalógus Portal.hu
Sajtok Világa
Locations of visitors to this page