* Ma 2023. október 02., hétfő, Petra napja van. Holnap Helga napja lesz.
* Címlap* Partnerkereső* Bejelentkezés* Szerzői Jogok* Adatvédelem* Impresszum
Bemutatkozás: Tankó Gizella
Név:
Megye:
 Város: weboldal:
 Tankó Gizella
  Csongrád
   Szeged   http://arctornazz.hu
  A helyszínekről, időpontokról, részletekhez keresse fel weboldalamat. 

Tankó Gizella arctorna tréner vagyok Szegeden.

Amikor észrevettem saját arcomon az idő múlásának jeleit, akkor kezdtem el foglalkozni azzal, hogy hogyan lehetne ezt megakadályozni, lassítani a folyamatot. Számos cikket olvastam arról, hogy hogyan lehet eltüntetni a ráncokat az arcról, de mind orvosi beavatkozást igényelt.

Ekkor olvastam az arctornáról, amelyben elsősorban az tetszett meg hogy TERMÉSZETES módszer.

Amikor közelebb kerültem hozzá és kipróbáltam a tornát, nem volt kétséges számomra, hogy  megismerjem, megtanuljam a gyakorlatokat olyan szinten, hogy ne csak a saját arcomat tudjam tornáztatni,  hanem minél több érdeklődőnek is át tudjam adni a módszert.

Először szinte hihetetlennek tűnik az egész, de amikor valaki kipróbálja, rájön, hogy valóban lehet az arc különböző izmait tornáztatni. Azt szokták mondani akik elkezdenek arctornázni, hogy nem is gondolták hogy így  is tudjuk mozgatni az arc izmait. Az izmok az edzés hatására visszanyerik terjedelmüket, feszességüket.

Volt aki megkérdezte tőlem, hogy mi az arctorna:  „grimaszolgatunk és eltűnnek a ráncaink?”  Mondtam nekik, hogy az arctorna ennél sokkal több, alaposan kidolgozott módszer. Amikor néhány gyakorlatot kipróbáltak,  rájöttek arra, hogy kemény izommunkáról van szó az egyes arctájékokon.

Volt olyan, aki 28 évesen jött arctornázni  és aggódott, nehogy ráncosodjon a sima bőre a torna hatására. Amikor megtanítottam a különböző takarásokat a kezünkkel az arcon, és elmagyaráztam, hogy ezzel megakadályozzuk, hogy összetörjön a bőr, megnyugodott.

A gyakorlatok erősen fokozzák az arcban a vérkeringést, nyirokáramlást, ezáltal a bőrsejtek több oxigénhez és tápanyaghoz jutnak, kedvezően befolyásolják a salaktalanítást, fokozza a szövetek folyadékmegkötő képességét.
Ezért is különösen fontos a megfelelő mennyiségű víz elfogyasztása.

Érdemes az arctornát már 28-30 éves korban elkezdeni, amikor még nincs kialakult ránc az arcon, ekkor a megelőzés hatására sokkal később kezd el ráncosodni, megereszkedni a bőr.

Nagyon örülök annak, hogy Szegeden is egyre többen érdeklődnek és csatlakoznak az arctornázók csoportjához.
Remélem, hogy még több fiatalodni vágyónak tudok segíteni az arctornával, hiszen ha a külsőnkkel elégedettek vagyunk, megnő az önbizalmunk, kiegyensúlyozottabbak leszünk és az élet bármely területén magabiztosan tudunk helytállni. 

Tankó Gizella
Okleveles arctorna tréner

    
   

 

 
noknegyvenfelett WQW webkatalógus Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény www Weblink Linkgyűjtemény, Linkek
LinkBank anti spam MEGAPORT
ADP linkek - linkkatalógus Kötelező biztosítás Linkelő linkkatalógus PageRanker Katalógus társkereső WQW Webkatalógus WorldDirect Weblinkkatalógus autóbérlés
Kék Linktár Big Generation linktár Tonebox.net linkgyűjtemény Szolgáltatás linkgyűjtemény Linkkatalógus Seobaglyak Linkeskedjunk linkkatalógus Portal.hu
Sajtok Világa
Google PageRank