* Ma 2023. október 02., hétfő, Petra napja van. Holnap Helga napja lesz.
* Címlap* Partnerkereső* Bejelentkezés* Szerzői Jogok* Adatvédelem* Impresszum
Bemutatkozás: Petrovics Éva
Név:
Megye:
 Város: weboldal:
Petrovics Éva
  Pest   Budapest http://arctornabp.hu
  A helyszínekről, időpontokról, részletekhez keresse fel weboldalamat. 


Petrovics Éva arctorna tréner vagyok, a médiából már ismert Bojtor Márta arctornát oktatom.

Ezt a hatékony találmányt Bojtor Márta, orvosi kutatócsoporttal együttműködve fejlesztette ki, melynek lényege ugyanaz mint az alakformálásnak.
Az arc egészén különböző fogásokat alkalmazva, tornáztatjuk meg arcizmainkat. Az arctorna egyik pillére a kéz, hiszen arcunkat védeni kell az arctréning gyakorlatok végzése során a további ráncosodástól, gyűrődéstől.

Takarással lefogjuk az arc tornáztatni kívánt területét és ellentartunk az arcizomnak, hogy munkája hatékony legyen, így energiáit nem a megtett útra, hanem növekedésre fordítja.
E sajátos arctorna technika segítségével természetes módon küzdhetsz az arcodon megjelenő ráncokkal és egyéb hibákkal szemben, csupán annyi a dolgod, hogy elsajátítsd.

Ha azt akarod, hogy arcod felett ne múljon el az idő, vagy legalább is nagyon lassan, akkor gyakorta kell végezned az arctorna gyakorlatokat.
Az arcgimnasztika mindenkire másként hat, hiszen nem vagyunk egyformák és minden életkorban más a funkciója.

Fiatalabbaknál állagmegőrzés, vagy apróbb ráncok, egyéb hibák korrigálása, érettebb korban pedig visszahúzható az arc illetve fékezzük az idő kerekét.
Sokan a 40., sőt 50. éves koruk után kezdtek bele az arctorna elsajátításába és szép eredményeket értek el. Ehhez bizony nagy adag kitartásra, türelemre és rendszerességre volt szükségük, mivel ebben az életkorba elsődleges cél az arcon már kialakult hibák javítása.

A rendszeres arctorna hatására egy idő múlva kisimulnak a ráncok,  az orr-ajak barázda mélysége csökken, a megereszkedett bőr visszanyeri erejét, s formáját.
 Az arctorna edzések nem kezdhetőek el 26. éves kor előtt, mivel az emberi test épülése 27-28. éves kor körül fejeződik be, utána következik a stagnálás időszaka. Ekkor a test elkezd folyadékot veszíteni, azonban ezt a folyadékvesztést izomtömeg növeléssel ellensúlyozni tudjuk.

Az összehúzó arctorna gyakorlatok nem ráncosítják, vagy törik be bőrünket, sőt egyéb jótékony hatással vannak szervezetünkre.
Az arctorna tréningeken arcizmaiddal szokatlan mozgásokat végzel, ezért előfordulhat izomláz, esetleg fejfájás is, de ezek elmúlnak.
A bonyolult arcizommozgások mindenikire hatással vannak, hiszen az arc kigömbölyödik, friss, üde lesz az arc, a megereszkedni készülő vonások teltebbé válnak.

Ismerd meg bővebben mi is az arcvonal - arctorna, mennyire könnyedén tarthatod meg segítségével vonzó vonásaidat, vagy nyerhetsz vissza éveket valós korodhoz képest.

Petrovics Éva
Okleveles arctorna tréner

    
   

 

 
noknegyvenfelett WQW webkatalógus Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény www Weblink Linkgyűjtemény, Linkek
LinkBank anti spam MEGAPORT
ADP linkek - linkkatalógus Kötelező biztosítás Linkelő linkkatalógus PageRanker Katalógus társkereső WQW Webkatalógus WorldDirect Weblinkkatalógus autóbérlés
Kék Linktár Big Generation linktár Tonebox.net linkgyűjtemény Szolgáltatás linkgyűjtemény Linkkatalógus Seobaglyak Linkeskedjunk linkkatalógus Portal.hu
Sajtok Világa
Google PageRank