* Ma 2021. szeptember 22., szerda, Móric napja van. Holnap Tekla és Líviusz napja lesz.
* Címlap* Partnerkereső* Bejelentkezés* Szerzői Jogok* Adatvédelem* Impresszum

Szókereső

RSS

Hirdetések.

Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counter- Ma87
mod_vvisit_counter- Tegnap22
mod_vvisit_counter- A héten174
mod_vvisit_counter- A hónapban1632
mod_vvisit_counter- Összesen1014444
Designed by:
Hogyan simítsuk ki a ráncainkat?
Felhasználói értékelés: / 0
GyengeLegjobb 
Vitassuk meg a fórumon... hivatkozz a cikk címére ! Vissza a szépségápolás cikklistához...

Hogyan  simítsuk ki a ráncainkat?

Lehetséges, hogy többféle csodakezelés helyett egyidőben halványítsuk az arcbőr pigmentfoltjait, érelváltozásait, visszanyerjük bőrünk rugalmasságát és lágyítsuk a ráncokat?

Ez a lehetőség ma már egy speciális készülékkel megvalósítható, hiszen lézer, villanófény és rádiófrekvencia hatásait egyszerre alkalmazva valamennyi elváltozást kezelhető.

Az eljárást 3-4 hetente több alkalommal kell ismételni, ha idén elkezdjük, jó esélyünk van rá, hogy tavaszra éppúgy megújulhatunk, mint a természet.


A ráncosodás harmincon túl kezdődik

- A ráncok több tényező hatására alakulnak ki. A környezeti hatások közül legjelentősebb a napfény UV-A tartománya, de szerepet játszanak még a belső hatások, anyagcsere folyamatok, a mimikai izmok működése, a bőr kötőszövetének változása. Megkülönböztetünk dinamikus és statikus ráncokat. A dinamikus ráncok különböző érzelmek kifejezésekor jelennek meg arcunkon (nevetés, csodálkozás, harag, stb.) és nyugalmi fázisban eltűnnek, a bőr kisimul. Egyeseknél bizonyos izmok tónusa fokozódik, így nyugalmi állapotban is fennmarad a kialakult bőrredő, ez már állandó ráncként látható. Finomabb, statikus ráncok a vízhiányos, romló kötőszövetű bőrnél jelentkeznek. Idővel a bőr mindenképpen elveszíti rugalmasságát, mert egyre kevesebb kollagén és elasztin termelődik, valamint a vízmegkötő képessége is csökken. Már a harmincas években beindul ez a folyamat, látványos fokozódásra pedig ötven év felett elkerülhetetlenül sor kerül. – foglalja össze dr. Vincze Ildikó, az Oxygen Medical bőrgyógyász szakorvosa. - A bőr öregedése biológiai folyamat, de lassítani vagy a már megjelent ráncokat mérsékelni lehetséges.


Ráncfeltöltés belülről

A legmodernebb lézeres technika, az úgynevezett ELOS (Elektro Optical Synergy) egyedülálló módon egyesíti a lézer, a villanófény és a rádiófrekvencia hatásait.  Az optikai energia éri el először a bőr felszínét és megcélozza a kezelni kívánt bőrréteget, melyet a bőrgyógyász ezután a rádiófrekvencia segítségével tovább melegít, így megsokszorozva a fény terápiás hőhatását, anélkül, hogy a bőrfelszínt károsítaná. Ez a technikai újítás különbözteti meg az eljárást az eddig alkalmazott kezelésektől. Ráadásul a rádiófrekvenciás elektróda talpain keresztül a felmelegedés is folyamatosan mérhető, és ha ez egy beállított érték fölé kerül, akkor a kezelőfej automatikusan leáll.
Az eredmény egy gyors, fájdalommentes és szinte azonnali bőrfeszesítés. A kezelés rögtön összehúzza a kollagénrostokat, később pedig segít újraépíteni a kollagén-szerkezetet, fokozza a kollagén termelődését, így teszi simábbá, rugalmasabbá a bőrt.

Egy kezelésben hármas hatás

Ma már elérhetőek olyan gépek, amelyek egy kezelés során, a kezelőfejek cseréjével hármas hatást képesek produkálni, innen származik a Triniti elnevezés.
- Először a bőrfelszínt célozzák meg, színkorrekció történik, amely különösen rozácea, pigmentfoltok és teleangiektázia (tágult erek) esetén eredményez látványos változást. A hatásmechanizmus alapja az, hogy az adott fényenergia nagymértékben nyelődik el a vörösvértestek és a pigmentek festékanyagában, míg a bőr többi alkotójában alig.


- A második, a bőrfeszesítő hatás úgy alakul ki, hogy az alkalmazott infravörös fény azonnal összehúzza a kollagénrostokat, és néhány kezelés után már az egész kollagén-szerkezet átépülését segíti, feszesítve az arc és a nyak bőrét.

- A harmadik hatás, az úgynevezett frakcionált ránctalanítás a mély ráncok kezelésére alkalmas, és szintén a hám és kollagénrostok regenerációját eredményezi.

A kombinált, bőrkímélő technikának köszönhető, hogy a Triniti eljárás az „ebédidőben is elvégezhető bőrfiatalító módszerek” közé tartozik, hiszen a gyors, látható hegek nélküli kezelések után ugyanúgy folytatódhat a nap, mintha mi sem történt volna.

 

forrás: patikamagzin.hu
www.oxygenmadical.hu
 

Hirdetés ..

noknegyvenfelett WQW webkatalógus Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény www Weblink Linkgyűjtemény, Linkek
LinkBank anti spam MEGAPORT
ADP linkek - linkkatalógus Kötelező biztosítás Linkelő linkkatalógus PageRanker Katalógus társkereső WQW Webkatalógus WorldDirect Weblinkkatalógus autóbérlés
Kék Linktár Big Generation linktár Tonebox.net linkgyűjtemény Szolgáltatás linkgyűjtemény Linkkatalógus Seobaglyak Linkeskedjunk linkkatalógus Portal.hu
Sajtok Világa
Google PageRank